Наслідки обстрілу Харкова. Джерело: "Суспільне"

Нічний удар по Харкову: влада розповіла, що допомогло уникнути великої кількості жертв

Уночі 27 квітня під ударом у Харкові опинився медичний комплекс, у корпусах якого на момент ракетного обстрілу перебувала понад тисяча осіб — 900 пацієнтів і дві з половиною сотні персоналу.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

"На щастя, ракети влучили у землю, а не в корпуси медичного закладу — в іншому випадку важко уявити кількість загиблих і постраждалих. Є одна поранена людина, ступінь — легкий", — зазначив він.

Міський голова Харкова також розповів про руйнування: від вибухової хвилі постраждало декілька будівель: вибиті шибки, пошкоджені дахи, лінії електропередач, водогін та інші інженерні комунікації.

За його словами, зараз на місці продовжують працювати всі відповідні служби.

Раніше вночі Ігор Терехов інформував у своїх соціальних мережах, що в Харкові прилетіло поряд із медичним закладом. Обійшлося без постраждалих, у медичній установі повилітали шибки.

Нагадаємо, що цієї ночі у Дніпрі теж чули вибухи. Тоді в області, як і по всій країні, оголошували повітряну тривогу, яка пов'язана із масованою ракетною атакою ворога. Перед цим Повітряні сили попереджали про рух ракет у напрямку міста. Міський голова Дніпра Борис Філатов закликав мешканців не виходити з укриттів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2024 08:37