Фото: Міноборони

Новий скандальний тендер Міноборони: обкладинки для особових справ закуплять за понад 20 млн грн

Міністерство оборони України закупить обкладинки для особових справ на понад 20 мільйонів гривень. Це обкладинки для "особової справи осіб молодшого і старшого офіцерського складу, а також осіб рядового, сержантського і старшинського складу". 

За сім тисяч обкладинок Міністерство оборони України заплатить 20 мільйонів 376 тисяч 954 гривні, йдеться у тендері на сайті ProZorro.

Зазначається, що учасників у тендері було двоє — КП "ЖККГВ "Полісся" ЖОР" та ПрАТ Київська поліграфічна фабрика "ЗОРЯ", яка і стала переможцем. Судячи з ціни, одна обкладинка могла коштувати близько 2,9 тисячі гривень. 31 жовтня було кінцевим терміном подання пропозицій на тендер.

Скандальний тендер Міноборони

Скрншот з сайту ProZorro

Нагадаємо, 2 листопада Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили заступнику голови Київської міської державної адміністрації про підозру у зловживанні службовим становищем. Дії посадовця призвели до незаконної передачі частини парку "Нивки" під забудову, який є об’єктом природно-заповідного фонду загальнодержавного значення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.11.2023 17:26