Роман Гринкевич у залі суду / скріншот з відео

Обирають запобіжний захід: сина Гринкевича доставили до київського суду (відео)

У понеділок, 22 січня, Романа Гринкевича, який є фігурантом гучного корупційного скандалу, доставили до Печерсього райсуду Києва. Раніше він був затриманий при спробі перетнути держкордон.

Відповідне відео з'явилось у Мережі. Роману Гринкевичу обиратимуть запобіжний захід, його підозрюють у шахрайстві та розкраданні армії.

Сторона обвинувачення проситиме для Гринкевича-молодшого арешт з альтернативою внесення застави в розмірі 500 мільйонів. Його батько та ще троє фігурантів вже перебувають під вартою.

Справа закупівель компаніями Гринкевича для Міноборони: що відомо

Раніше Державне бюро розслідувань за процесуального керівництва Офісу генпрокурора повідомило нову підозру львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу, якого запідозрили у хабарі слідчому ДБР. Всього у справі фігурують п'ятеро людей, із яких старший Гринкевич уже перебуває в СІЗО, а також його син Роман.

Фігурантів підозрюють у завданні державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

За даними слідства, бенефіціар трьох підприємств створив злочинну організацію з метою заволодіння бюджетними коштами. Її учасники уклали договори із Міністерством оборони на постачання неякісного військового одягу для потреб Збройних сил України.

Нагадаємо, що сьогодні в Одесі працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали сина бізнесмена Ігоря Гринкевича Романа Гринкевича.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.01.2024 20:09