Фото: AiTelly

Обстріл дронами Київщини: стало відомо про нові пошкодження

Під час нічної атаки Російської Федерації у ніч на 2 серпня на Київщині уламки ворожих безпілотників пошкодили чотири житлові будинки.

Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Facebook.

"На Київщині зросла кількість пошкоджених будинків унаслідок нічної атаки росіян. Наразі через падіння уламків пошкоджено чотири житлові будинки", — розповів він.

Голова ОВА зазначив, що протягом дня оперативні служби продовжували фіксувати наслідки ворожої атаки дронами Shahed. У результаті факти влучань не виявлені, жертв і постраждалих немає.

Зокрема, наявність пошкоджень встановлена ще у трьох житлових будинках. Вони незначні — дах, стіни, фасади.

"Крім того, в одному з оздоровчих закладів області хвилею вибиті вікна, частково зруйнована покрівля. Пошкоджені також два автомобілі та два нежитлові приміщення", — додав Кравченко.

Робота з ліквідації наслідків чергової атаки російських військ триває. Власникам пошкоджених обʼєктів надається оперативна допомога.

Наслідки обстрілу дронами Київщини

У ніч на 2 серпня Росія атакувала Київ дронами-камікадзе. Групи безпілотників заходили у повітряний простір столиці одночасно із кількох напрямків — усього було близько 10 БпЛА типу Shahed. Сили протиповітряної оборони України знищили всі повітряні, які Росія випустила по Києву, однак їхні уламки спричинили пошкодження. Зокрема, їх зафіксовано у Солом’янському районі міста. Пошкоджено фасад адміністративної будівлі з дев'ятого по одинадцятий поверх. На місці обстрілу рятувальники обстежили пошкоджену будівлю. Пожежі не виникло.

Нагадаємо, що цієї ночі ворог також атакував Одеську область. Зокрема, після ворожих ударів на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виниклі пожежі, пошкоджено елеватор. Дані про постраждалих не надходили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 02.08.2023 22:13