Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Обстріл Харкова: влада повідомила про постраждалих

У четвер, 27 червня, російські окупанти завдали чергового удару по Харкову. Внаслідок "прильоту" постраждали люди.

Про це заявив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"За інформацією медиків екстреної допомоги, на зараз двоє постраждалих. Чоловік отримав вибухове поранення з пошкодженням нижніх кінцівок, у жінки — гостра реакція на стрес", — написав він у Telegram.

Через декілька хвилин посадовець оновив інформацію та заявив, що кількість постраждалих зросла. Станом на 17:05 відомо уже про чотирьох людей, які отримали травми різного ступеня важкості.

"Ще двоє людей отримали гострі реакції на стрес", — додав Синєгубов.

Обстріл Харкова 27 червня: усі деталі

У четвер, 27 червня, о 16:00 рашисти обстріляли Харків. Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що ворожа ціль влучила у житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Також постраждав і гуртожиток одного з вишів міста.

Варто зазначити, що одразу після вибухів мер Харкова писав, що "приліт" стався в один із навчальних корпусів ВНЗ. Проте через декілька хвилин він спростував цю інформацію.

Нагадаємо, у ніч на 27 червня російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та морського базування й ударні БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 28 повітряних цілей: п’ять ракет і 23 дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.06.2024 17:22