Наслідки обстрілу дронами. Фото: КМВА

Обстріл Києва дронами: в одному з районів виявили тіло загиблого

У ніч на четвер, 13 липня, рятувальники виявили тіло загиблого під час гасіння пожежі в Подільському районі столиці, яка сталася через атаку дронів. 

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. 

"У Подільському районі, під час гасіння загоряння в багатоквартирному житловому будинку, виявили тіло загиблого", — йдеться в повідомленні. 

Відомо, що у Дарницькому районі внаслідок падіння уламків сталося руйнування фасаду житлового будинку на рівні технічного поверху. Двох людей госпіталізували. У Шевченківському районі сталося загоряння на балконі багатоквартирного будинку.

Повітряна тривога у Києві та більшості областей тривала три години. У Хмельницькій області повідомляли про вибух. Поки що детальної інформації не надходило.

Міністерство оборони закликає українців не знімати роботу протиповітряної оборони під час атак росіян. Військові пояснюють, що поширення роликів роботи ППО ("виходи", треки ракет, спалахи, прильоти, сліди вибухів, руйнування, уламки боєприпасів тощо) та публікування цих матеріалів в соцмережах допомагає ворогу з оперативною дорозвідкою результатів ударів.

Нагадаємо, вночі 12 липня російські терористи атакували Київ та область за допомогою дронів-камікадзе ShahedПовітряна тривога тривала понад дві години. Сили протиповітряної оборони знищили всі повітряні цілі.

Також під ударом рашистів вночі 12 липня опинилася і Черкащина. Ворог обстріляв область ударними дронами-камікадзе. Зафіксовано влучання в об'єкт нежитлової інфраструктури. Внаслідок атаки постраждали дві людини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2023 03:21