Наслідки обстрілу дитсадка в Запоріжжі. Джерело: ДСНС

Обстріл Запоріжжя: зруйновано дитячий садок, кількість постраждалих знову зросла (фото)

У понеділок, 21 жовтня, зранку російські окупанти завдали удару по дитячому садочку в Запоріжжі. Вибухова хвиля й уламки пошкодили легкові автомобілі, що перебували поруч.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної адміністрації Іван Федоров і Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

"Двоє загиблих і 15 поранених — збільшилася кількість постраждалих від ворожого обстрілу Запоріжжя", — уточнив цифри Іван Федоров.

Він додав, що медики продовжують обстежувати постраждалих і надавати їм всю необхідну допомогу.

У ДСНС зауважили, що ворог поцілив у житловий сектор в одному з районів обласного центру та частково зруйнував двоповерхову будівлю дитячого садочку.

Двох людей рятувальники дістали з-під завалів. Усіх постраждалих госпіталізували до медичного закладу. Кількість постраждалих уточнюється, адже надзвичайники продовжують проводити пошукові й аварійно-рятувальні роботи. Крім того, надзвичайники приборкали пожежу двох металевих гаражів.

"Вибухова хвиля й уламки пошкодили легкові автомобілі, що перебували поруч. Щодо наслідків і кількості пошкоджених приватних будинків інформація уточнюється. Всього до ліквідації залучили 42 рятувальники та 10 одиниць техніки. На місці працюють профільні та екстрені служби міста", — підсумували в ДСНС.

Нагадаємо, у ніч на 21 жовтня російські загарбники атакували столицю України ударними дронами-камікадзе. У трьох районах Києва зафіксовано падіння уламків. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.10.2024 16:41