Фото: ДСНС

У трьох районах Києва зафіксовано падіння уламків дронів: спалахнула пожежа, є постраждалий

Вночі 21 жовтня російські загарбники атакували столицю України ударними дронами-камікадзе. У трьох районах Києва зафіксовано падіння уламків.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

"Ворог не зменшує інтенсивність повітряних атак по Україні і по Києву. Вночі російські дрони знову намагалися  ударити по столиці", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повітряна тривога в Києві тривала понад п'ять годин. Російські БпЛА заходили в бік столиці з різних напрямків. Проте всі безпілотники, а це приблизно до десятка дронів ворога, які загрожували місту, були знешкоджені протиповітряною обороною.

Наслідки нічної атаки

Як зауважили у КМВА, внаслідок атаки російських ударних БпЛА, у Києві зафіксовано падіння уламків в Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста. Так, у Дніпровському районі, попередньо, пошкоджено електричний кабель. Інформація щодо постраждалих не надходила.

В Голосіївському районі, в багатоквартирному житловому будинку зафіксовано часткове пошкодження оздоблення стін та є вибиті вікна. Без руйнування та пожеж. Постраждалих не виявлено.

Натомість в Солом’янському районі падіння уламків спричинило пожежу на даху  одноповерхового житлового будинку. Займання локалізовано. 

"Відомо про одного потерпілого у Соломʼянському районі. Медики зафіксували у чоловіка опіки обличчя. Від госпіталізації постраждалий відмовився", — зауважили у КМВА.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 21 жовтня, російські загарбники масовано обстрілювали Україну ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". У Києві лунали вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.10.2024 07:04