Фото: Офіс президента

Обстріли у більших масштабах: Зеленський попередив про головну небезпеку цієї зими

Цієї зими необхідно зосередитись на гібридних терористичних загрозах з боку РосіїОкупанти можуть знову вдатись до енергетичного терору цієї зими, але вже у більшому масштабі.

Про це заявив президент Володимир Зеленський перед учасниками зустрічі спільноти Joint Expeditionary Force. За його словами, торік ворог робив ставку на удари по енергетичній інфраструктурі, аби знищити основу сучасного життя. 

"Передбачаємо, що цієї зими Росія спробує повторити свою тактику терору, тільки в більшому масштабі. Важливо зараз бути готовими до будь-яких терактів, до будь-яких дій Росії. Ми повинні витримати цю битву. Протиповітряна оборона, а саме захист наших міст, нашої енергетичної інфраструктури та експортних коридорів у Чорному морі — ключове у перемозі в зимовій битві для України", — заявив Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що російські терористи повинні почати звикати до поразок. Зокрема черговий програш енергетичного терору ворога однозначно додасть сили Україні та її союзникам.

Нагадаємо, у межах робочої поїздки до Одеської області 13 жовтня президент Володимир Зеленський провів нараду з військовим командуванням та керівниками правоохоронних органів. Головна тема — безпекова ситуація в регіоні та забезпечення його життєдіяльності.

Зокрема, під час засідання очільник держави заслухав інформацію від голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера про підготовку до опалювального сезону, захист електричних підстанцій та функціонування портової інфраструктури. Було зазначено, що регіон готовий до зимового періоду, підготовлені котельні, тепломережі, об’єкти водопостачання та освітні заклади. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2023 19:29