Фото: Telegram КМВА

Обвал стелі у київському бомбосховищі: чиновники відзвітували про проведені роботи (фото)

У п'ятницю, 22 грудня, в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. Чиновникам вдалось оперативно усунути пошкодження.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Там наголосили, що наслідки аварії  в укритті однієї зі шкіл Соломʼянського району усунуті в повному обсязі. 

"В першу чергу, завдяки безпосереднім діям  керівництва району та підрядної організації, ремонтні роботи були виконані в максимально короткий строк. Тепер укриття для дітей повністю відновлено і функціонально придатне", — йдеться у повідомленні КМВА.

В адміністрації нагадали, що в цьому шкільному укритті зірвало вентиль батареї опалення, внаслідок чого затопило стелю і вона обвалилася. Тоді ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 22 грудня в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. У цей час там перебували діти. Момент обвалу стелі потрапив на відео.

Своєю чергою міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін відреагував на обвал стелі укриття в школі Соломʼянського району столиці. Урядовець дав завдання начальнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку.

Також у Києві 14 грудня охоронець однієї зі шкіл у Святошинському районі під час ракетної атаки росіян не пустив дітей у бомбосховище через те, що вони були з собакою. У зв'язку з цим зареєстровано кримінальне провадження і Святошинська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 10:53