Фото: Telegram-канал Олександра Камишіна

Обвал стелі в бомбосховищі: Камишін дав доручення начальнику КМВА

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін відреагував на обвал стелі укриття в школі Соломʼянського району столиці. Урядовець дав завдання начальнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку.

Про це Камишін написав у своєму Telegram-каналі.

Зокрема, міністр доручив главі КМВА провести службову перевірку за фактом згаданого інциденту. Також Попко має провести інспекцію стану інженерних мереж в усіх укриттях столиці. 

Камишін наголосив, що всі доручення мають бути виконані до кінця року.

"Відпрацював з командою на місці події. На цей раз все обійшлось благополучно, постраждалих немає. Але укриття мають бути безпечними... Приступити негайно. Закінчити до кінця року", — наголосив Каминін.

Нагадаємо, 22 грудня в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. У цей час там перебували діти. Момент  обвалу стелі потрапив на відео.

Також у Києві 14 грудня охоронець однієї зі шкіл у Святошинському районі під час ракетної атаки росіян не пустив дітей у бомбосховище через те, що вони були з собакою. У зв'язку з цим зареєстровано кримінальне провадження і Святошинська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.12.2023 19:59