Фото: rbc.ua

Один із житлових масивів Львова через хакерську атаку залишився без опалення: коли відновлять подачу тепла

У вівторок, 23 січня, частина Львова залишився без гарячої води та опалення внаслідок хакерської атаки на комунальне підприємство "Львівтеплоенерго". Мешканцям житлового масиву "Сихів" зупинили подачу тепла. 

Про це повідомила прес-служба підприємства.

"Унаслідок хакерської атаки порушено систему управління теплопостачанням. Тривають роботи з відновлення подачі опалення та гарячого водопостачання в житловому масиві Сихів", — йдеться у повідомленні.

Також у Львівській міській раді заявили, що уночі 23 січня стався збій у системі теплопостачання "Львівтеплоенерго", внаслідок чого зупинилися 324 індивідуальні теплові пункти.

"Станом на 09:30 175 ІТП працівники підприємства вже запустили в роботу. До кінця дня планують повністю відновити подачу тепла і гарячої води", — заявили у мерії.

Варто зазначити, що у житловому масиві "Сихів" проживає близько 100 тисяч осіб. Інформацію про втручання хакерів перевіряють правоохоронні органи.

Нагадаємо, ракетний обстріл, що стався вранці 23 січня, пошкодив електромережі у Дніпропетровській та Харківській областях. Однак, попри високе енергоспоживання, дефіциту електроенергії не очікується.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 23.01.2024 15:10