Фото: uainfo.org

Офіційно: племінник Кеннеді може стати президентом США

У виборах президента США у 2024 році офіційно візьме участь юрист Роберт Ф. Кеннеді-молодший. Він анонсував участь у виборах у бальному залі бостонського готелю Park Plaza.

Про це повідомляє CNN.

Цікаво, що 69-річний Кеннеді-молодший — син убитого сенатора Роберта Ф. Кеннеді та племінник президента Джона Ф. Кеннеді, який також загинув внаслідок замаху.

Згідно з інформацією видання, його презентація як кандидата на вибори відбулась із пафосом: готель Park Plaza був висвітлений червоними, білими та синіми вогнями, на тлі американських прапорів, патріотичних бантів та написів.

Варто відзначити, що Кеннеді має намір змагатися з явним фаворитом, чинним президентом США Джо Байденом на праймеріз, під час яких оберуть єдиного кандидата на вибори від Демократичної партії.

Джерело наголошує, що Кеннеді відомий своєю антивакцинаторською позицією. Він доводив, що щеплення від COVID-19 нібито можуть спричинити аутизм. Через це кандидат у президенти перебуває у поганих стосунках з окремими членами своєї сім'ї.

Вибори президента США повинні пройти 5 листопада 2024 року.

Нагадаємо, Джо Байден прийняв рішення балотуватиметься на другий президентський термін. Щоправда, президент США поки не поспішає оголошувати це офіційно.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.04.2023 20:44