Фото: скріншот

"Ой, я слова забула": російська пропаганда зганьбилася у Лужниках зі псевдо "дівчинкою із Маріуполя"

На стадіоні "Лужники" в Москві російські пропагандисти вкотре осоромилися. Вони змусили дякувати російським окупантам дівчинку нібито "з Маріуполя", яка зізналася, що забула заздалегідь заготовлений текст.

Захід транслювався у прямому ефірі, і ганебний для пропагандистів момент потрапив на відео та швидко розлетівся мережею.

"Спасибі дяді Юрі… за те, що він врятував… мене, мою сестру та сотні інших дітей у Маріуполі…", — сказала дівчинка нібито крізь сльози, проте видавити їх не змогла.

Натомість вона почала сміятися та прямо в мікрофон заявила, що забула подальший текст.

"Ой, я слова забула...", — проказала вона, прилюдно зізнавшись про підготовлений задум сценаристів-пропагандистів.

Ведучі одразу ж прибрали мікрофон, що дівчинка не сказала більше нічого зайвого та змусили обіймати "дядю Юру" з позивним "Ангел".

Нагадаємо, у середу, 22 лютого, у Москві відбувся концерт-мітинг за участі президента РФ Володимира Путіна. Щоб зібралося якомога більше людей, організатори зігнали на захід проплачену масовку.

Крім того, стадіон "Лужники", де на концерті перебував президент РФ Володимир Путін, прикрили комплексами ППО "Панцирь-С1". Такі ж установки вже розташовані біля резиденції Путіна в Ново-Огарьово, на даху Міноборони РФ та поруч з Кремлем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.02.2023 21:58