Фото: із відкритих джерел

Путін зробить "найважливішу заяву": пропагандисти заінтригували соцмережі

Російські пропагандисти заінтригували соцмережі повідомленнями про "надважливу заяву" російського диктатора. За версією російських ЗМІ свою "важливу заяву" Володимир Путін має виголосити вже у середу, 18 січня.

Варто зауважити, що наразі невідомо, про що саме глава Кремля говоритиме під час свого виступу. Пропагандисти запевняють, що заява прозвучить 18 січня на заходах, присвячених 80-річчю прориву військ Робочо-Селянської Червоної армії (РСЧА) блокади Ленінграда в роки Другої світової війни. А у своїх матеріалах ЗМІ посилаються на члена окупаційної ради адміністрації Запорізької області Володимира Рогова.

"У Санкт-Петербурзі пройшло відразу кілька непублічних нарад, зустрічей і консультацій за участю російського президента, в рамках яких докладно обговорювалася ситуація в зоні СВО і подальший хід військової спецоперації. Не виключено, що саме за підсумками даних заходів Путін і ухвалив низку рішень, які змінять хід бойових дій”, — цитують журналісти слова Рогова. 

Варто зазначити, що у на сторінках Рогова у соцмережах немає і натяку на подібні заяви, які розносить кремлівська пропаганда. 

Українців повеселили повідомлення російських ЗМІ, тому традиційно у мережі з'явилася купа мемів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військам РФ не вдалося досягти поставлених Володимиром Путіним військових цілей за 11 місяців повномасштабного вторгнення. Відтак, Кремль може спробувати змінити стратегію війни вже в найближчі шість місяців.

Політика, 17.01.2023 19:00