Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Окупанти атакують Україну дронами та ракетами: Павлоград — без світла, у Харкові — вибухи

У неділю, 11 лютого, ввечері російські загарбники знову атакували Україну "шахедами". Епіцентр удару — в Павлограді Дніпропетровської області, де внаслідок атаки немає електрики, тепла та водопостачання. Крім того, про ракетну загрозу попередили в Харківській області.

Про це повідомили міський голова Павлограда Анатолій Вершина та начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Шановні павлоградці, через ворожий обстріл більша частина міста знеструмлена. Відсутнє тепло та водопостачання. Аварійні бригади працюють. Чекаємо на відновлення. Зберігайте спокій і піклуйтесь про власну безпеку", — зазначив він.

Раніше прес-служба Повітряних сил Збройних сил України попередила мешканців Запорізької та Дніпропетровської областей про загрозу ударних БпЛА. Зокрема. Ворожі безпілотними кружляли в Гуляйпільському районі Запорізької області.

Згодом через Синельниківський район Дніпропетровської області рашистські дрони курс північний — на Павлоград.

"Павлоград — перебувайте в укриттях. БпЛА на околицях міста", — зазначили українські військові приблизно годину тому.

Після цього місцеві мешканці повідомляли в соціальних мережах про вибухи в Павлограді. При цьому дрони зробили декілька підльотів до міста. Окупанти запустили цілу групу "шахедів" безпосередньо на Павлоград, який, мабуть, на сьогодні визначили ціллю номер один.

Окрім того, начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про ракетну небезпеку в регіоні.

"Окупанти завдають ударів, перебувайте в укриттях!" — наголосив він.

Згодом деякі джерела інформації повідомили про вибухи в Харкові.

Станом на 23:23 мапа повітряних тривог в Україні має такий вигляд.

Мапа повітряних тривог

Мапа зі сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, що вночі 11 лютого війська країни-агресорки атакувала Україну іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Більшість ворожих дронів протиповітряній обороні вдалося знешкодити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2024 23:24