Фото: online.ua

Окупанти готуються до чергової хвилі мобілізації у Криму, — Генштаб

У тимчасово окупованому Криму росіяни готуються до чергової хвилі мобілізації. Її можуть провести вже наприкінці лютого.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

За даними Генштабу, до 29 січня всі так звані державні та приватні заклади мають подати списки осіб на броню у військові комісаріати.

"На тимчасово окупованій території Автономної республіки Крим ворог проводить підготовчі заходи до чергової хвилі мобілізації. Так, до 29 січня поточного року всі так звані державні, та приватні установи повинні подати списки осіб на бронь до військових комісаріатів. Наступна масова хвиля мобілізації запланована на кінець лютого. Водночас з 1 лютого поточного року всі ремонтні та будівельні роботи на бюджетних підприємствах та установах будуть припинені, а всі заплановані кошти — переспрямовані на забезпечення збройної агресії проти України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти, ймовірно, готуються до наступу у Луганській області. Про це свідчить розташування сил на лінії фронту та проведення окупантами руйнівними атаками на інших ділянках фронту для того, аби відвернути увагу ЗСУ від Луганщини. 

До того ж за даними розвідки, доля війни в Україні визначиться вже за декілька місяців. Вирішальним періодом в українсько-російському протистоянні буде весна та початок літа поточного року. 

 

Війна, 26.01.2023 07:57