Фото: novynarnia.com

Розвідка розповіла, коли настане вирішальний момент у війні з РФ

Доля війни в Україні визначиться вже за декілька місяців. Вирішальним періодом в українсько-російському протистоянні буде весна та початок літа поточного року. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю Delfi.ee.

"Якщо великий наступ Росії, запланований на цей час, провалиться, це стане крахом Росії та Путіна", — заявив в Скібіцький.

Також представник ГУР запевнив, що новий напад росіян на столицю України через Білорусь малоймовірний, як і активні бойові дії на півдні України, оскільки окупантів більше хвилює Крим.

"Коли весна і початок літа будуть позаду, можливо, ми зможемо почати говорити про закінчення війни", — сказав Скібіцький.

Цікаво, що Вадим Скібіцький не став прогнозувати закінчення війни у 2023 році. Представник розвідки радить "не заглядати так далеко".

"Ми повинні пройти перший етап – весну та початок літа. Ми бачимо, до чого веде ця війна: змінилося російське військове керівництво, закінчився перший етап мобілізації, російська армія перегруповується", — додав Скібіцький.

Нагадаємо, Інститут вивчення війни (ISW) спростував інформацію Росії про нібито незначний наступ у Запорізькій області. Збройні сили України з боями просуваються до Сватового та Кремінної, що на Луганщині.

Війна, 22.01.2023 11:33