Фото: Флот 2017

Окупанти готуються до нової атаки на Кримський міст: навколо споруди з'явилась загорожа (фото)

Російські загарбники почали облаштовувати додаткове бонове огородження навколо Кримського мосту. Таку ініціативу окупанти проявили після вибухів, що пошкодили прольоти мосту в середині липня.

Про це повідомляє російське видання Mash.

"Такі загородження призначені для захисту від надводних та підводних дронів, якими останнім часом все активніше користується Україна. Це як поставлена НАТО техніка, так і перероблені під дрони-камікадзе гідроцикли", — йдеться у повідомленні джерела.

Варто відзначити, що нова бонова загорожа буде повністю блокувати будь-яке судноплавство під мостом. Зазначається, що окупанти планують облаштувати такі конструкції уздовж всієї довжини незаконної споруди.

Фото: Mash

Нагадаємо, українські військові підтвердили успішну повітряну атаку на тимчасово окупований російськими загарбниками Чонгарський міст. Вранці в суботу, 29 липня, там пролунали вибухи.

Своєю чергою Головне управління розвідки України повідомило, що ввечері 28 липня у Козачій бухті окупованого Криму вибухнув склад боєприпасів окупантів. Детонація сталася близько 22:00.

Додамо, раніше у ГУР заявили, що Кримський міст є незаконною, відповідно "вкрай нестабільною" конструкцією. Українців застерегли від користування переправою. У відомстві наголосили, що незаконно зведений росіянами міст через Керченську протоку не є цивільним обʼєктом. Окупанти використовують переправу для перекидання військових та бронетехніки та боєприпасів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 12:02