Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

Окупанти Маріуполя вигадали нові способи залучення людей до "виборів Путіна"

Російські загарбники планують з 15 по 17 березня провести президентські вибори на захоплених територіях. Для того, щоб залучили якомога більше людей до участі у псевдовиборах, окупанти вигадують нові "методи" заохочення громадськості.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада у Telegram-каналі.

Росіяни розуміють, що більшість населення окупованого Маріуполя не планує йти на виборчі дільниці. Для того, щоб показати потрібний результат на виборах, окупанти скреативили проведення вікторини та спортивного заходу.

Зазначається, що напередодні голосування на захоплених територіях росіяни анонсували спортивний проект "Заряджаюсь на вибори". Учасники будуть робити фізичну зарядку, а після разом йти на виборчі дільниці. 

"Також буде проведено вікторину "Пишаюся Донбасом". Окупанти обіцяють видавати призи на виборчих дільницях", йдеться у повідомленні.

В міськраді попереджають, що перед виборами у Маріуполі проводитимуться облави у пошуках "диверсантів", а на самих дільницях будуть перебувати озброєнні військові нібито для "забезпечення безпеки".

Нагадаємо, у Маріуполі російські окупанти проводять облави на дорогах. Таким чином вони посилюють так звані "заходи безпеки" на окупованих територіях перед "виборами Путіна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.03.2024 16:55