Фото: соцмережі

Окупанти обстріляли Херсонщину: є постраждалі

У четвер, 8 серпня, російські терористи вкотре атакували Херсонщину. Внаслідок ворожого обстрілу поранено мирних мешканців.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

"Російські військові продовжують атакувати мирні населені пункти Херсонщини", — йдеться у повідомленні.

Орієнтовно о 18:30 окупанти обстріляли Берислав. Важкі травми отримав 71-річний місцевий житель. У чоловіка — травматична ампутація плеча та перелом стегна. Пораненого госпіталізували до медичного закладу.

Також рашисти вдарили по Антонівці. Внаслідок атаки ворожого дрона поранення дістав 58-річний чоловік. У нього діагностували вибухову травму та поранення ноги. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

Російські війська щодня атакують Херсон після того, як Збройні сили України повернули місто під свій контроль восени 2022 року. До того ж обстрілюють вони й житлові забудови й інші цивільні об’єкти, не гребуючи терористичними методами.

Нагадаємо, 7 серпня російські терористи атакували цивільних мешканців у селищі Антонівка, що на Херсонщині. Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей, які перебували на вулиці.

Додамо, 5 серпня російські терористи атакували село Томина Балка на Херсонщині. Внаслідок ворожого обстрілу загинула жінка та поранено двох чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 08.08.2024 20:22