Фото ілюстративне зі соцмереж

Окупанти обстріляли Павлоград на Дніпропетровщині: загинув чоловік

У вівторок, 23 січня, російські загарбники завдали масованого ракетного удару по Павлограду Дніпропетровської області. Внаслідок атаки загинув один чоловік, є поранені.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Унаслідок масованої ракетної атаки росіян по місту, попередньо, двоє загиблих. Є постраждалі. Будьте в безпечних місцях", — написав він у соцмережах іще до сигналу про відбій.

Згодом очільник Дніпропетровщини уточнив, що в Павлограді один загиблий.

"Ще одному чоловіку медики наразі надають усю необхідну допомогу! Він живий", — зазначив Сергій Лисак.

Раніше він повідомляв, що ввечері та вночі агресор знову цілив по Нікопольщині.

"Спрямував туди два дрони-камікадзе та стільки ж разів обстріляв з артилерії. Під удар потрапили також райцентр і Мирівська громада. Пошкоджена автомийка. Люди не постраждали", — розповів Сергій Лисак.

Як відомо, рашисти також обстріляли Харків і область. Київський район міста залишився без світла та частково води. Крім того, в передмісті Харкова горить газопровід, серед поранених — діти. Повністю зруйновано підʼїзд багатоквартирного будинку. Рятувальники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей.

Нагадаємо, що, за попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ 23 січня одна жінка загинула. Крім того, є поранені, серед них — 13-річний хлопець. В одній із квартир будинку виявили нездетоновану бойову частину ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 08:52