Фото ілюстративне. Джерело: РосЗМІ

Окупанти перекидають важку техніку у супроводі літаків на Бердянський напрямок

Окупанти посилено переміщують свою військову важку техніку на Бердянський напрямок. Роблять вони це у супроводі літаків.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Другий день поспіль фіксуємо посилене переміщення важкої техніки в бік Запорізької області на Бердянський напрямок. Щонайменше 20 танків різних модифікацій на тягачах вчора вдень по напрямку села Нікольске через село Мангуш в напрямку Бердянська", — написав він у Telegram.

За його словами, проміжне формування колони відбувалось в районі в'їзду в Мангуш з боку Нікольського.

"Колони броньованих вантажівок на базі "Уралу" сьогодні в кількості 15 штук пересувалися через Маріуполь в бік Бердянська", — додав Андрющенко.

Він зазначив, що також зросла інтенсивність переміщень військових паливозаправників. За його словами, ці переміщення супроводжуються патрулюванням літаків.

"Взагалі спостерігається надактивна авіація. Окрім патрулювання, системні пуски ракет та КАБів — в бік Запорізької області. Звертає увагу, що літаки знову залітають на лінію Мангуша, від якої тримались останні чотири місяці. Або необхідність, або?", — заявив радник мера. 

Фото: Telegram Петро Андрющенко

Фото: Telegram Петро Андрющенко

Нагадаємо, російські окупанти у Маріуполі збільшили кількість піших патрулів на вулицях та облаштовують оперативно-технічні склади у місті та районі. Також росіяни повернулись до практики поквартальних обшуків та поквартирних обходів з "бесідами".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.11.2023 18:05