Перекидання російської техніки. Скріншот із відео

Окупанти перекидають військову техніку до Токмака через Маріуполь (відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі знову спостерігається активізація руху російської техніки у напрямку Токмака. Переміщення відбувається через Бердянськ і Приморське Запорізької області.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Військове переміщення Мелітополь — Маріуполь. Колони техніки, гвинтокрили в районі Бердянська, десятки вантажівок з боєкомплектом через Маріуполь", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що українські агенти проїхали з інспекцією в обидва боки та встановили понад 20 вантажівок з боєкомплектом, що рухаються з Маріуполя до Приазовського Запорізької області трасою, далі "зникають" у бік лінії фронту.

У Приазовську також зафіксували рух тягачів (тралів) для важкої техніки, що рухаються в бік Маріуполя. Найімовірніше, це ті, про які повідомляли минулого тижня.

"Тобто маємо підтвердження гіпотези підкріплення на напрямок Токмаку, але через Бердянський район і Приморське. Загалом можете самі зробити висновок. Комплексний проїзд одного дня", — підсумував Петро Андрющенко, надавши відповідне відео.

Нагадаємо, що ввечері 5 листопада у селищі Сєдове поблизу тимчасово окупованого Маріуполя спалахнула пожежа. Приліт стався по складу ворожих боєприпасів. Пожежу було видно за багато кілометрів. Також місцеві мешканці чули потужну детонацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.11.2023 09:59