Фото: Telegram Андрющенка

Окупанти витягують резерви з Маріуполя: які напрямки підсилює ворог (фото)

Російські загарбники перекидають живу силу під Вугледар та Пологи. Таким чином окупанти витягують резерви з Маріуполя.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він наголосив, що велика колона у складі восьми вантажівок з живою силою рухалась через Стан 3000 в напряму центру міста та далі в напрям Нікольського.

"Саме маршрут переміщення вказує, що особовий склад утримувався на території ММК імені Ілліча як пункт базування та звідти перекидається в напрям або Пологів або Вугледару через Малоянисоль. Цікава та незвична тенденція витягування резервів саме з Маріуполя. Продовжуємо фіксацію та спостереження", — додав Андрющенко.

Нагадаємо, раніше Петро Андрющенко повідомив, що у морський порт Маріуполя знову зайшло морське судно класу річка-море з Росії. Вочевидь, воно має вивезти до країни-агресора цьогорічний урожай соняшника.

Раніше повідомлялося, що окупанти розпочали підготовку до оборони Маріуполя. Партизани з руху "Атеш" фіксують перекидання так званих "зубів дракона" містом. Зазначається, що їх везуть на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.10.2023 09:50