Фото ілюстративне зі соцмереж

Окупанти провели потужну атаку на Київ: лунають вибухи, є падіння уламків

У понеділок, 8 липня, російські загарбники атакували Україну ракетами різних типів. Епіцентром обстрілу ворога став Київ, де пролунала ціла серія вибухів.

Про роботу протиповітряної оборони повідомили інформаційні ресурси Київської обласної військової адміністрації.

"Мешканці Київської області! Ракетна атака! У регіоні працюють сили ППО", — йдеться в повідомленні.

Тим часом мешканці Києва чули вибухи у столиці та поблизу міста. Йшлося про щонайменше п’ять гучних вибухів.

"У передмісті Києва працюють сили ППО. Залишайтеся в укриттях", — написав у своїх соціальних мережах міський голова столиці України Віталій Кличко.

У Києві чули дві серії вибухів. При цьому вони пролунали в різних районах міста. Над містом фіксують сильне задимлення внаслідок вибухів. Інформація про наслідки з’явиться пізніше.

"Вибухи в Києві! Деталі згодом. Не покидайте укриттів! Виклик медиків у Соломʼянський район. Бригада прямує", — додав Кличко.

У Київській міській військовій адміністрації підтвердили інформацію про падіння уламків у Солом'янському районі столиці. Оперативні служби прямують на місце. Інформація щодо руйнувань та потерпілих уточнюється.

Вже можна зробити висновок, що рашисти підготували дуже потужну атаку на Київ, адже вони запустили декілька серій ракет з невеликим часовим інтервалом.

Нагадаємо, що в ніч на понеділок, 8 липня, російські окупанти атакували Україну ракетами повітряного та наземного базування: чотирма Х-101 і двома балістичними ракетами "Іскандер-М". Сили оборони України збили три крилаті ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2024 10:48