Фото: росЗМІ

Окупанти скаржаться на атаку дронів та теракт на залізниці у Криму: подробиці

Окупаційний голова Криму Сергій Аксьонов заявив, що на півночі Криму система ППО збила безпілотник. Також гауляйтеру примарився теракт на залізниці.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"На півночі Криму відпрацювала ППО. Збитий ворожий БПЛА", — йдеться у повідомленні.

Водночас за даними пабліка "Крымский ветер", у районі залізничної станції в окупованому Армянську "після роботи ППО впали уламки чогось збитого і пошкодили житловий будинок".

Зазначається, що дім оточили окупаційні поліцейські, автомобільний транспорт в цьому районі розвертають в зворотному напрямку.

"Поруч знаходиться військова частина російських прикордонників, можливо, вона була ціллю", — йдеться у повідомленні.

Проте гауляйтер Криму запевняє, що у Криму українські спецслужби нібито готували теракт на залізниці, але його попередили спецслужби РФ. Ба більше, Аксьонов наголошує, що вдалося затримати навіть підозрюваного, який готував теракт. 

"Об'єкти транспортної інфраструктури  одна з головних цілей терористів, забезпеченню безпеки цих об'єктів приділяється особлива увага. Дякуємо співробітникам ФСБ за ефективну роботу! А на українських агентів чекає неприваблива доля. Вони будуть знайдені та покарані", — видав гауляйтер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти будують систему загородження у районі незаконно збудованого так званого Кримського мосту. Рашисти намагаються прикривати міст від можливих ударів.

Крім того, 7 вересня рух "Атеш" зафіксував у Криму переміщення російської техніки. Окупанти звозили техніку у бік Керчі. За даними руху, окупанти страждають від браку техніки на фронті. Це спричинено успіхами Збройних сил України на фронті та чималими втратами у ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.09.2023 12:16