Робота рятувальників після обстрілу Херсона. Джерело: ДСНС

Окупанти тероризують Херсон масованими обстрілами: в місті масштабна пожежа (фото)

У суботу, 12 жовтня, зранку російські окупанти обстріляли один із мікрорайонів Херсона. Це спричинило пожежу у складах і на майданчику відкритого зберігання відходів виробництва.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

"Херсонську міську територіальну громаду з 06:00 11 жовтня по 06:00 12 жовтня російські окупаційні війська обстріляли 10 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Комишанах", — написав Мрочко у своєму Telegram-каналі.

Він уточнив, що, зокрема, пошкоджено шість приватних будинків, ділянку газогону, складські приміщення, авто.

"Унаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу троє людей отримали поранення різних ступенів важкості. Усім надана необхідна медична допомога", — підсумував начальник Херсонської міської військової адміністрації.

У ДСНС України підтвердили, що російські окупанти обстріляли один із мікрорайонів Херсона.

"Унаслідок ворожої атаки виникла пожежа на складському приміщенні та майданчику відкритого зберігання відходів виробництва", — додали надзвичайники.

Рятувальники акцентували, що через постійні повторні обстріли їм доводилося декілька разів від’їжджати в безпечне місце, а потім знову повертатися до гасіння. До ранку пожежу вдалося загасити.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти атакували Запоріжжя. Внаслідок обстрілу поранено троє людей, зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі та підприємству.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 09:13