Фото: konkurent.ua

Окупанти в Криму активно борються з українським підпіллям: рашисти шукають партизанів

Російські загарбники посилюють адміністративно-поліцейські умови у тимчасово окупованому Криму. Таким способом рашисти намагаються боротись з українським підпіллям на півострові.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією Руху опору, впродовж минулого місяця у Криму спостерігалась тенденція до збільшення середньодобової пропускної можливості цивільних осіб, які перетинають підконтрольні окупантам пункти пропуску на адміністративній межі між анексованим півостровом та Херсонською областю і складала близько 15 тисяч осіб на добу.

Водночас ворог стурбований активністю та підвищеною ефективністю Руху опору на півострові, в результаті чого посилив контррозвідувальний режим, в тому числі з метою виявлення та боротьби з українським підпіллям.

Нагадаємо, вночі 6 жовтня у тимчасово окупованому Криму було неспокійно. У Чорному морі окупанти відбивають атаку двох морських дронів. Раніше повідомлялось, що окупанти перекинули 14 кораблів Чорноморського флоту РФ з анексованого Севастополя до Новоросійська Краснодарського краю. Таким чином вони шукають для своїх суден безпечніші місця.

4 жовтня представники партизанського руху "Атеш" повідомили, що російські загарбники заховали таємний склад поблизу окупованого Сімферополя. Його облаштували на закинутій овочевій базі прямо біля скелі. Українські партизани назвали адресу та координати складу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 08:27