Фото: Media Center Ukraine

Окупанти вдарили авіабомбою по багатоповерхівці у Новій Каховці, є жертви

Вранці, 15 вересня, окупанти, намагалися нанести черговий удар керованими авіабомбами по Бериславщині. Одну з КАБів російський літак випадково скинув на Нову Каховку

Про це повідомила начальниця прес-центру сил оборони Півдня України Наталя Гуменюк. За її словами, в житловому районі пошкоджено декілька багатоквартирних будинків, є жертви серед місцевого населення.

"Своєю чергою окупанти намагаються розганяти тему, що це була діяльність Сил оборони України. Але насправді все зафіксовано, всі факти відомі. І, пам’ятаємо, що окупанти не вперше так випускають свої бомби, навіть на своїй же території – пам’ятаємо Бєлгород, де в середмісті просто "розвантажився" ось такий літак–винищувач", — нагадала Гуменюк.

Як розповів Новокаховський міський голова Володимир Коваленко, місцеві жителі бачили літак, який скинув авіабомбу на житловий квартал. 

"Наразі квартал, де були влучання, оточили російські окупанти. Вони ходять по квартирах та дивляться, які наслідки", — сказав Коваленко.

Нагадаємо, 2 вересня російські окупанти вдарили авіабомбами по Бериславському району Херсонської області. Окупанти випустили керовані авіабомби про Одрадокам’янці. Влучили у приватні будинки. 43-річний чоловік отримав травми несумісні з життям. Ще одну людину госпіталізували у тяжкому стані. Також постраждав 57-річний чоловік. У нього множинні осколкові поранення. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.09.2023 14:29