Фото: соцмережі

Окупанти вдарили по Білгород-Дністровському районі на Одещині, багато постраждалих

Вночі 10 червня ворог атакував Одещину ударними дронами типу Shahed-136/131. Вибухи пролунали у Білгород-Дністровському районі.

Про це повідомляють в Одеській ОВА.

Також агресор вночі атакував Білгород-Дністровський район. Вибуховою хвилею було пошкоджено житлові будинки, там постраждали десять людей. 

"На місці події працюють всі відповідні служби. Вчергове наголошую, що у воєнний час не всі події можна коментувати чи виставляти на загал. Маю сподівання, що всі це розуміють", — йдеться в повідомленні голови ОВА Олега Кіпера.

В ОВА зазначили, що уламки одного із дронів влучили в квартиру багатоповерхівку, внаслідок чого виникла пожежа.

"На жаль, є жертви серед цивільного населення — троє загиблих, ще 26 постраждало, з них троє дітей. Всім надано медичну допомогу, троє залишаються у важкому стані", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за останніми даними Білого дому, Російська Федерація отримала від Ірану сотні бойових безпілотників, які будуть використані для ударів по Україні.

Також під час нічної атаки 10 червня в районі військового аеродрому "Миргород" на Полтавщині ворог застосував балістичні та крилаті ракети типу "Іскандер". А також ударні дрони іранського виробництва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.06.2023 09:06