Фото: Чернігівська обласна прокуратура

Окупанти вдарили по житлових будинках на Чернігівщині: є поранений

У суботу, 9 вересня, російська окупаційна армія обстріляла село Костобобрів на прикордонні Чернігівської області. Відомо, що цивільний чоловік зазнав поранень

Про це інформує Офіс генпрокурора. 

За матеріалами слідства, вранці 9 вересня росіяни з артилерійського озброєння вдарили по селу Костобобрів Семенівської територіальної громади.

"У результаті обстрілу тяжко поранено 68-річного місцевого жителя. Його доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги", — йдеться у повідомленні. 

Крім того, пошкоджень зазнали господарські будівлі. За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури Чернігівської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 9 вересня Росія обстріляла селище Сонячне на Херсонщині. Окупанти влучили у приватні житлові будинки. Загинув мирний 48-річний чоловік.

8 вересня на деокупованій території Херсонщини на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Один з саперів у важкому стані, його оперують. Це сапери організації The HALO Trust, яка займається гуманітарним розмінуванням області. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.09.2023 20:26