Фото: прокуратура Донецької області

Окупанти вдарили з артилерії по Торецьку: загинули четверо мирних людей

У середу, 20 вересня, військові Російської Федерації обстріляли з мінометної системи 2С4 "Тюльпан" Торецьк та його околиці на Донеччині. Відомо про чотирьох загиблих мирних мешканці.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури

Зазначається, що росіяни вдарили 240-міліметровою активно-реактивною міною 3Ф2 системи 2С4 "Тюльпан" по  Торецьку та його околицях.

"Від влучання засобу ураження постраждало саме місто та смт Північне. У Торецьку внаслідок отриманих тілесних ушкоджень загинули 19-річна дівчина та 20-річний чоловік. Під час обстрілу вони перебували у приватному житловому будинку", — йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що 84-річна мати та її 60-річний син отримали поранення, несумісні з життям, на одній з вулиць Північного. Також атака російських загарбників зруйнувала приватні оселі й пошкодила господарські споруди.

Нагадаємо, у понеділок, 18 вересня, російські окупанти, ймовірно, з артилерії вкотре обстріляли Авдіївку та околиці Торецька, що на Донеччині. Внаслідок атак є загиблі та поранений місцевий житель. Від розриву ворожого снаряду загинув чоловік, який їхав на велосипеді. Інший місцевий мешканець під час атаки перебував на вулиці та дістав осколкове поранення грудної клітини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2023 22:59