Фото: Офіс генпрокурора

Росіяни обстріляли Авдіївку й околиці Торецька: є загиблі та поранений

У понеділок, 18 вересня, російські окупанти вкотре обстріляли Авдіївку та околиці Торецька, що на Донеччині. Внаслідок атак є загиблі та поранений місцевий житель. 

Про це повідомляють у прес-службі Офісу генерального прокурора. 

"18 вересня 2023 року о 07:30 окупаційні війська РФ обстріляли смт Північне міста Торецька, ймовірно, з артилерії. Від розриву ворожого снаряду загинув чоловік, який їхав на велосипеді. Інший місцевий мешканець під час атаки перебував на вулиці та дістав осколкове поранення грудної клітини", — йдеться у повідомленні.

Крім того, об 11:45 окупанти завдали авіаракетного удару по Авдіївці. Ворожий боєприпас влучив у приватний сектор. Через це на подвір’ї власного домоволодіння загинула жінка. Також, за даними прокуратури, через ворожі обстріли у населених пунктах зруйновано приватні будинки та пошкоджено автомобіль.

Зазначається, що за цими фактами правоохоронці розпочали досудові розслідування за статтею про порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, у ніч на 18 вересня ворог здійснив чергову атаку по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55 та ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Внаслідок обстрілу зафіксовано влучання та руйнування в Одеській та Хмельницькій областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.09.2023 16:29