Фото: armyinform.com

Окупанти вивозять у Крим награбоване в українців майно, — Генштаб

Окупанти продовжують вести боротьбу із цивільним населенням на тимчасово захопленій території Херсонської області. Це відбувається через відсутність успіхів на фронті.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що після ефективного вогневого ураження 12-13 березня районів зосередження противника, і як наслідок великих втрат, загарбники посилюють режимні заходи в окремих населених пунктах. 

"Російські окупанти, зазвичай, переміщуються на цивільних автомобілях, відібраних у місцевих жителів. Також відзначено 14 березня рух колони окупантів у бік Криму, разом із награбованим майном", — йдеться у повідомленні.

Згідно з наявною інформацією, в іншому населеному пункті Херсонщини противник проводить контрдиверсійні заходи. Виправдовуючи свої дії, звинувачують мешканців села у вбивстві російського військового, тіло якого було знайдено.

Атаки ЗСУ

Протягом доби Авіація Сил оборони України завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.
Також, цієї доби наші воїни збили ворожий літак Су-25.

Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління, три райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також дві радіолокаційні станції, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції.

Нагадаємо, польські спецслужби затримали осіб, які готували диверсії проти України. Вони були завербовані Російською Федерацією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.03.2023 19:39