Робота рятувальників після обстрілу Харкова. Джерело: Telegram-канал Ігоря Терехова

Окупанти вночі обстріляли Харків: влада показала наслідки ворожого удару (фото, відео)

У ніч на неділю, 31 грудня, рашисти атакували Харків. При цьому вони вдарили по цивільних об’єктах. У деяких місцях виникли пожежі, які загасили рятувальники.

Фото та відео нічного удару показав міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Унаслідок нічної атаки російських безпілотників на Харків, пошкодження зазнали будівлі у центрі міста. Це не військові об'єкти, а кафе, житлові будинки й офіси", — наголосив він.

Терехов додав, що напередодні Нового року росіяни хочуть залякати місто.

"Але ми не злякаємося — ми непереможні та незламні! Дякую всім, хто допомагає долати наслідки підступних атак окупантів!" — підсумував міський голова Харкова.

Уночі 31 грудня росіяни атакували Харків безпілотниками. Мешканці чули щонайменше п'ять вибухів. Мер міста Терехов повідомляв про зруйновані будівлі в центрі міста та пошкоджені комунікації.

Раніше, 30 грудня, росіяни обстріляли центр Харкова. Пошкоджено готель Kharkiv Palace, в який влучили російською ракетою "Іскандер-М", і житловий будинок. Серед постраждалих — іноземний журналіст і дві дитини. Пізніше стало відомо про 26 постраждалих через ракетну атаку росіян.

Нагадаємо, що російські окупанти в ніч на неділю, 31 грудня, також атакували Харків ударними дронами. По ворожих цілях працювали Сили протиповітряної оборони, однак зафіксовано декілька прильотів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.12.2023 07:08