Фото ілюстративне. Джерело: Херсонська ОВА

Окупанти з артилерії вдарили по Миколаївщині: постраждали діти

Військові Російської Федерації вдарили з артилерії по селу Куцуруб Миколаївської області. Від ворожого обстрілу постраждали двоє дітей.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Під вогонь російської артилерії потрапили житлові будинки, господарські будівлі та транспортні засоби.

"Вчора, 8 серпня, о 10:35 ворог завдавав артилерійських ударів по селу Куцуруб Куцурубської громади. Постраждало двоє підлітків 13 та 16 років, їм була надана медична допомога. Наразі обоє направлені на амбулаторне лікування", — йдеться в повідомленні.

Кім зазначив, що також у вівторок, о 12:25, російські війська здійснили артилерійський обстріл міста Очаків. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, 8 серпня російські терористи обстріляли Куп'янськ. Внаслідок ворожої атаки поранення зазнав 14-річний хлопець. Його госпіталізували у важкому стані.

7 серпня армія РФ встигла обстріляти Херсон. Удар окупантів прийшовся на центральну частину Херсона. За даними Офісу генпрокурора, снаряди поцілили у приватний та багатоквартирний будинки, виникли пожежі. Під завалами приватного будинку загинула жінка.

Крім того, росіяни вдарили ракетою Синельниківському району Дніпропетровської області. Після вибуху виникла пожежа. Обійшлося без жертв та постраждалих. Також вранці 7 серпня російська армія обстріляла Мирівську громаду в Нікопольському районі. Туди прилетіли снаряди важкої артилерії. Інформацію щодо наслідків уточнюють.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2023 09:59