Фото ілюстративне. Джерело: ТСН

Окупанти заявили про атаку на Крим восьми безпілотників

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов заявив про нібито знищення восьми безпілотників біля півострова. Він розповів про роботу засобів радіоелектронної боротьби та ППО.

Про це Аксьонов написав у своєму Telegram-каналі.

"За ніч на підльоті до Криму придушені засобами радіоелектронної боротьби та збиті силами протиповітряної оборони вісім БпЛА противника. Дякую нашим військовим за чітку та злагоджену роботу! Прошу всіх дотримуватися спокою та довіряти лише офіційним джерелам інформації", — зазначив він.

Раніше в мережі місцеві мешканці повідомляли про вибухи. Як свідчить практика, такі дописи представників так званої окупаційної "влади" мають більше пропагандистські цілі, їх роблять для того, щоби запевнити місцеві населення, що все під контролем. Однак часто з’ясовується, що деякі дрони, які залітають в гості до рашистів, усе ж досягають потрібних цілей.

Нагадаємо, минулого тижня Центр національного спротиву оприлюднив інформацію про те, що московські куратори висловлюють незадоволення рівнем підтримки російської влади у тимчасово окупованому Криму. За останніми результатами соціологічних досліджень, які замовляла адміністрація Путіна, на півострові різко зростають антиросійські настрої. Через це очільник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов мав неприємну розмову з кремлівськими кураторами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.10.2023 10:52