Фото з Instagram-сторінки Ярослави Магучіх

Олімпійська чемпіонка Магучіх розповіла, чи реально покращити власний світовий рекорд

Стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, яка здобула перемогу на Олімпійських іграх в Парижі, планує покращити власний світовий рекорд. Для цього спортсменці потрібно подолати висоту понад 2,10 метра.

Про це вона розповіла після завоювання золотої медалі в Парижі. Ярослава зокрема поділилась подальшими планами професійної кар'єри та розповіла про мотивацію у 22 роки.

"Ви знаєте, небо — це межа, насправді. Продовжуємо працювати. Я хочу покращити свій світовий рекорд і продовжую над цим працювати. І, можливо, виграю багато медалей для своєї країни", — наголосила Магучіх.

Раніше президент Володимир Зеленський привітав українську легкоатлетку Ярославу Магучіх зі встановленням нового світового рекорду зі стрибків у висоту. Вона здобула золоту медаль на етапі легкоатлетичної "Діамантової ліги" в Парижі.

Варто зазначити, що Магучіх з першої спроби взяла висоту у 2,10 метра, здолавши рекорд Стефки Костадінової, результатом якої були 2.09 метра.

Раніше Ярослава Магучіх відреагувала на встановлення світового рекорду у стрибках у висоту на етапі "Діамантової ліги" в Парижі. Вона щаслива, що вписала Україну в історію легкої атлетики.

Нагадаємо, українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Європи в шотландському Глазго. У фіналі 22-річна спортсменка захистила це звання, яке вперше виборола 2022 року. Третє місце посіла ще одна українка — Ірина Геращенко.

Також 2 червня українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виборола золоту медаль у стрибках у висоту на етапі "Діамантової ліги" у шведському Стокгольмі. Ірина Геращенко тоді теж посіла третю сходинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.08.2024 08:53