Фото: сайт УАФ

Оприлюднено подробиці травми Ярмоленка: скільки лікуватиме пошкодження гравець збірної України

Півзахисник київського "Динамо" та збірної України Андрій Ярмоленко пошкодив чотириголовий мʼяз стегна. Футболіст відновлюватиметься щонайменше два тижні.

Про це повідомляє Тribuna.com з посиланням на прес-службу збірної України.

Про характер пошкодження Ярмоленка стало відомо після проведення магнітно-резонансної томографії. Мінімальний термін відновлення 34-річного футболіста складе два тижні.

У жовтні команда Сергія Реброва проведе два домашні матчі у групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Польщі. 11 жовтня в третьому турі "синьо-жовті" в Познані на ENEA Stadion прийматимуть Грузію, а 14 жовтня в четвертому турі у Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" зіграють проти Чехії.

Андрій Ярмоленко відзначився чотирма голами в 14 поєдинках за "Динамо" в сезоні 2024/25.

Наша збірна вже провела два поєдинки у Лізі націй, програвши два поєдинки на старті турніру: спочатку підопічні Сергія Реброва поступились Албанії з рахунком 1:2, а через кілька днів програли Чехії — 3:2.

Нагадаємо, на початку серпня Сергій Ребров заявив, що готовий покинути свою посаду, якщо його робота не влаштовує Українську асоціацію футболу. При цьому контракт фахівця підписано на три роки.

Нещодавно Сергій Ребров поділився думками щодо суперників, з якими "синьо-жовті" зіграють у Лізі націй.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.10.2024 12:58