Фото: соцмережі

Організатор п'яних секс-вечірок влаштував розкішне весілля під час війни (фото, відео)

Блогер Олег Захаров, який разом із друзями організовував "секс-вечірки" в Києві, влаштував розкішне весілля у Львові. Фото дорогої вечірки під час війни опублікували в соцмережах.

Про це у Facebook написав журналіст Андрій Лохматов.

Олег Захаров разом із друзями є учасником скандальної справи про "п'яні вечірки" в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, а потім знімали це на відео та поширювали у соцмережах. Нещодавно він відгуляв весілля в одному з найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa.

Ведучим на вечірці, яка відбулася на початку жовтня, був шоумен Юрій Ткач. Зазначається, що гості на весіллі співали російський реп та розкидали по сцені стодоларові купюри.

"Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому — все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати — прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників", — написав журналіст.

Олег Захаров і "секс-вечірки"

Хлопець є третім учасником справи про "п'яні вечірки", на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди. За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі. Згодом здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди. Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу у розмірі 402 тисяч гривень.

Нагадаємо, гурт "Жадан і Собаки" та Христина Соловій презентували на спільну пісню "Серце". Священнослужителі розкритикували кліп, який знімали в одному з храмів Львова. Кліп виконавці знімали у церкві святого Андрія Первозванного у Львові. На думку авторів, "Серце" — маніфест любові до світу, яка проростає з чесності та розуміння його недоліків і вад.

Після презентації кліп отримав порцію критики від священників з львівського храму. Все через зображення одностатевих стосунків. Окрім Сергія Жадана та Христини Соловій, на відео також були й інші пари, зокрема одностатеві. Крім того, в одному з кадрів показали поцілунок двох жінок. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.10.2023 18:32