Фото: detector.media

Організував трансляцію російських телеканалів: на Харківщині затримали зрадника

Зрадник, який під час окупації Куп’янська Харківської області організував трансляцію російських телеканалів, був викритий Службою безпеки України. Йому загрожує 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Telegram-канал СБУ.

Зазначається, що після окупації частини територій Харківської області, колаборант пішов на співпрацю з агресорами. Росіяни призначили зрадника "виконувачем обов’язків провідного спеціаліста відділу телерадіомовлення управління зв’язку та масових комунікацій".

"Перебуваючи на "посаді" він організував мовлення центральних російських телеканалів на частотах українського ефірного цифрового телебачення. Для цього використовував телекомунікаційне обладнання Куп’янської телевежі", — пише прес-служба.

СБУ повідомляє, що таким способом ворог поширював дезінформацію серед місцевих жителів про війну у вигляді сюжетів й передач пропагандистів. Майже увесь ефірний контент був спрямований на заперечення російської агресії та виправдання злочинів Росії.

Наразі розслідування продовжується, зраднику загрожує 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Росія продовжує вербувати українців на свій бік. Деяким колаборантам вже видають партквитки до найбільшої російської політичної партії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.03.2023 11:50