Фото: Київська міська військова адміністрація

У Києві через падіння уламків на будинок семеро постраждалих, пошкоджено 40 автівок

У ніч на 24 червня у Солом'янському районі Києва пролунали вибухи. Уламки збитої російської ракети впали на автомобільну стоянку, а також 24-поверховий будинок. В останньому виникли руйнування та займання на 16, 17 та 18 поверхах. Семеро людей постраждали.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

"Загиблих на цей час не виявлено, постраждалих — семеро осіб. Двох госпіталізовано, решта медична допомога надавалася на місці. Пошкоджено близько 40 автомобілів, які припарковані на стоянці", — зазначили у військовій адміністрації.

У КМВА також показали фото й відео з місця події. На кадрах видно, що палають верхні поверхи житлового будинку.

Нагадаємо, що цієї ночі також росіяни поцілили по Харкову. Сталося щонайменше три прильоти по Слобідському району ракетами С-300. За даними мера міста Ігоря Терехова, в одному випадку було потрапляння у газову трубу, внаслідок чого виникла пожежа.

Відомо, що уночі 23 червня окупанти атакували військовий аеродром у Хмельницькій області. Усі 13 крилатих ракет Х-101/Х-555 було знищено протиповітряною обороною, більшість — на Хмельниччині. Крім того, захисники неба "приземлили" розвідувальний БпЛА невстановленого типу. Також вночі у п'ятницю у Запоріжжі лунали вибухи. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2023 05:14