Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Партизани в окупованій Феодосії виявили російську систему ППО

Партизани з руху "Атеш" виявили місце дислокації російського зенітного ракетно-гарматного комплексу "Панцир-С1" на околиці тимчасово окупованої Феодосії.

Відповідні фото опубліковані 15 вересня Telegram-каналі кримських підпільників. 

Внаслідок проведеної розвідки було встановлено, що окупанти розмістили зенітно-ракетний комплекс на околицях міста, поблизу житлового масиву "Степовий". Окрім фотографій, партизани опублікували карту із місцем розташування російського ЗРК "Панцир-С1" та вказали його поточні координати — 45.070234, 35.374169.

"Рашисти мають нахабство ховатися за спинами мирних жителів, розміщуючи свою техніку безпосередньо у Феодосії. Все як заповідав Путін. Але це їм не допоможе, ми діємо ювелірно, знищуючи окупантів та зберігаючи життя наших людей!" — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями партизанський рух "Атеш" із посиланням на своїх агентів у Криму повідомив, що росіяни на залізничній станції "Джанкой" розташували склад військової техніки, яку намагалися приховати. Найімовірніше, вона прямує у бік материкової України. За словами представників партизанського руху, через значні втрати в техніці рашисти змушені розконсервувати старий мотлох. Вони садять своїх військових на техніку, яка з великим шансом зламається в невідповідний для них момент. Але рашисти не цінують життя навіть своїх людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2023 03:25