Фото: "Атеш"

Партизани виявили активність окупантів в одній з бухт Севастополя (фото)

Партизани провели розвідку Стрілецької бухти, яка розташована у тимчасово окупованому Севастополі. Їм вдалося виявити декілька російських суден та вказати їх точні координати.

Про це повідомляють партизани руху "Атеш". 

"Агенти нашого руху розвідали Стрілецьку бухту в Севастополі та виявили розміщення протичовнового корабля ВМФ РФ МПК-49 "Александровец" і різних катерів, що охороняють узбережжя Севастополя", — йдеться у повідомленні

Агенти руху "Атеш" також зазначили, що фіксують посилену активність російських військових. На причалі постійно завантажуються і розвантажуються військові вантажівки. Партизани навіть вказали точні координати названих цілей: 44.3617, 33.2808.

Атеш партизани

Атеш партизани

Фото: "Атеш"

"Вони не вчаться на своїх помилках і продовжують перебувати на українських територіях, за що будуть покарані. Уся детальна інформація вже передана в надійні руки", — наголосили агенти "Атеш".

Раніше, а саме у суботу, 25 травня, агент партизанського руху "Атеш" знищив релейну шафу на залізниці в Ярославлі, що спричинило неполадки в роботі найближчої залізничної станції "Полянки". Ярославль — важливий логістичний вузол, що росіяни використовують у військових цілях.

Партизани наголосили, що завдяки успішній диверсії ускладнено транспортування продукції військового призначення таких компаній як "Ярославський радіозавод", Рибинський завод "Сатурн", конструкторське бюро "Промінь" та інші.

"До лав нашого руху приєднуються все більше росіян. Вони активно борються проти чинного рашистського ладу в їхній країні. Ми готуємо десятки нових операцій, які наблизять кінець путінського режиму", — додали партизани у своєму Telegram-каналі.

 Нагадаємо, 27 травня партизани провели розвідку російського нафтопереробного заводу, який розташований у Ставропольському краї РФ. Підприємство активно функціонує і щодня здійснює транспортування нафти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2024 11:58