Фото: "Атеш"

Партизани розвідали НПЗ у Росії, який постачає паливо окупантам на фронт (фото)

Партизани провели розвідку російського нафтопереробного заводу, який розташований у Ставропольському краї РФ. Підприємство активно функціонує і щодня здійснює транспортування нафти.

Про це повідомляють партизани руху "Атеш". 

"Наш агент оглянув місце розташування НПЗ у місті Світлоград. За словами агента, завод активно функціонує і щодня здійснюється транспортування нафти", — йдеться у повідомленні

За даними "Атеш", про активну роботу підприємства свідчить переміщення техніки та перевезення нафтопродуктів. Від НПЗ регулярно відправляються потяги із цистернами. Не оминули увагою партизани й активність посиленої охорони на підприємстві. 

Партизани "Атеш"

Фото: "Атеш"

"На території знаходиться величезна кількість охорони, яка постійно патрулює територію заводу, навіть у важкодоступних місцях", — наголосили в "Атеш"

Партизани "Атеш"

Фото: "Атеш"

Раніше, а саме у суботу, 25 травня, агент партизанського руху "Атеш" знищив релейну шафу на залізниці в Ярославлі, що спричинило неполадки в роботі найближчої залізничної станції "Полянки". Ярославль — важливий логістичний вузол, що росіяни використовують у військових цілях.

Партизани наголосили, що завдяки успішній диверсії ускладнено транспортування продукції військового призначення таких компаній як "Ярославський радіозавод", Рибинський завод "Сатурн", конструкторське бюро "Промінь" та інші.

"До лав нашого руху приєднуються все більше росіян. Вони активно борються проти чинного рашистського ладу в їхній країні. Ми готуємо десятки нових операцій, які наблизять кінець путінського режиму", — додали партизани у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, 28 квітня у Криму партизани зафіксували перекидання важкої військової техніки окупантів. Йдеться про перевезення техніки на ремонт у глибину територій окупованого півострова. Також рух "Атеш" повідомляв, що окупанти продовжують завозити до Криму військову техніку та боєприпаси. Йдеться про розвантаження бойових машин піхоти та танків в Євпаторії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.05.2024 11:50