Фото: "Атеш"

Партизани виявили ворожі склади з "Калібрами" у Криму (фото)

Партизани руху "Атеш" провели розвідку на Північ від Сухарної бухти у тимчасово окупованому Севастополі та виявили склади з боєприпасами.

У своєму Telegram-каналі "Атеш" заявив, що на території цих складів, ймовірно, зберігаються ракети типу "Калібр" та інші види озброєння. Також було помічено кілька одиниць вантажної автомобільної техніки.

До того ж партизани поділилися координатами відповідних місць: 44.628525, 33.585635; 44.625469, 33.581552.

"Агенти "АТЕШ" розвідали сотні об'єктів в окупованому Криму та продовжують свою роботу. Ми передаємо отриману інформацію про окупантів Силам оборони України та, як наслідок, ці об'єкти стають цілями, за якими завдаються ракетні удари", — додали партизани.

Нагадаємо, раніше українські партизани підпільного руху "Атеш" провели зовнішню розвідку оборонного підприємства країни-агресора у Московській області. Виявилось, що там окупанти виробляють ракети та комплекси.

Також партизанський рух "Атеш" зафіксував перекидання росіянами носія надзвукових ракет П-800 "Онікс" у тимчасово окупованому Севастополі. Партизани наголосили, що цей комплекс ворог використовує для ураження надводних кораблів різних класів і видів, а також наземних цілей в умовах радіоелектронної протидії. Крім цього, "Бастіон-П" є одним з основних носіїв надзвукових ракет "Онікс".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.01.2024 11:41