На фото: Ліам Пейн. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Передавали музиканту наркотики: двох працівників готелю, де жив Ліам Пейн, підозрюють у його смерті

Працівники готелю, у якому загинув колишній учасник гурту One Direction Ліам Пейн, можуть бути причетні до смерті артиста. За кілька днів до трагедії вони нібито постачали музикантові важкі наркотики.

Як повідомляє Daily Mail, співробітники готелю CasaSur, де проживав Пейн, сховали наркотичні речовини у коробці з-під мила, яку виявили у номері після смерті артиста. Йдеться про білий порошок, кристали та таблетки.

"Поліція відправила хімічні речовини, ймовірно, кокаїн і крек на аналіз", — зазначає видання.

Керівництво CasaSur звільнило одного зі своїх співробітників. Детективи також провели допит чоловіка. Йому поставили запитання щодо можливої ролі у смерті Пейна. Зокрема, за словами близького друга Пейна, у готелі було двоє людей, які постачали артисту наркотики.

"Вони відправили таксі, щоб забрати для нього пакунки. Один із хлопців працював у відділі прибирання", — зазначив друг співака.

Він додав, що Ліам робив усе, щоб залишатися тверезим, але як тільки він дістався готелю, ці люди пропонували йому алкоголь і наркотики.

"Представники готелю CasaSur поки відмовляються від коментарів", — зазначає Daily Mail.

Своєю чергою слідчі міністерства юстиції Аргентини вимагали провести повну токсикологічну експертизу, перш ніж тіло Пейна буде передано його родині та репатрійовано до Великої Британії. Це може означати, що тіло Пейна залишиться в Аргентині впродовж ще 15 днів, поки не будуть відомі повні результати.

Що відомо про загибель Ліама Пейна

Артист загинув у четвер, 16 жовтня, у столиці Аргентини Буенос-Айресі. Він упав з балкона на третьому поверсі готелю. У заяві поліції йдеться, що правоохоронців викликали в готель під назвою CasaSur, який розташовано в зеленому районі аргентинської столиці Палермо, після того, як їм повідомили про "агресивного чоловіка, який міг бути під впливом наркотиків і алкоголю". Коли поліція прибула на місце події, то менеджер готелю повідомив, що почув гучний шум із внутрішнього двору, і правоохоронці виявили, що чоловік випав з балкона свого номера.

Смерть Пейна викликала скорботу зірок музичної індустрії та шанувальників, у тому числі серед натовпу, який збирався біля готелю, де загинув артист. Попри той факт, що багато деталей навколо обставин його смерті залишаються нез’ясованими, Пейн публічно говорив про свої проблеми з психічним здоров’ям та вживанням алкоголю. Як пояснював артист, це було наслідками тиску, на який він натрапив через свою популярність.

Нагадаємо, у вересні у віці 89 років померла британська акторка Меггі Сміт. Водночас причина смерті наразі не відома. Зірка відома за своєю роллю професорки Мінерви Макґонеґел у фільмах про "Гаррі Поттера".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.10.2024 03:25