Фото: Ігор Воронка\Facebook

На фронті загинув оперний співак та актор Ігор Воронка

У четвер, 11 липня, стало відомо, що на війні загинув оперний співак, артист Національної академічної капели "Думка" Ігор Воронка.

Сумну звістку повідомила дружина артиста Марина Раєвська.

"З великим сумом хочу повідомити, що я отримала звістку від побратимів мого чоловіка Ігоря Воронки про його загибель на полі бою", — розповіла жінка.

За її словами, Ігор Воронка загинув ще 6 липня. Крім того, як зауважила дружина, наразі родина не може влаштувати похорон та отримати офіційні документи про його загибель, оскільки ця територія захоплена. Тому на сьогодні Ігор Воронка офіційно значиться як зниклий безвісти.

"Я пишу це, але досі не можу в це повірити... Ми втратили чудового чоловіка, батька і друга. Він назавжди залишиться в наших серцях. Дякую всім за вашу підтримку та добрі слова в цей важкий для нас час", — резюмувала жінка.

Також про загибель актора повідомила і платформа Open Opera Ukraine, в проектах якої він брав участь. 

"Отримали страшну звістку — на полі бою загинув Ігор Воронка... Ми втратили надзвичайно талановитого музиканта й актора. З 2017 року, від першої оперної постановки, Ігор був частиною команди в наших пошуках та експериментах, завжди готовий до нового досвіду та взаємодії. Невимовний біль. Щирі співчуття родині та близьким. Світла пам'ять", — йдеться у дописі.

Нагадаємо, внаслідок масованого ракетного удару по Києву 8 липня загинув 10-річний каратист клубу "Чемпіон" Максим Симанюк. Також російські терористи вбили його маму та сестру Настю. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.07.2024 16:27