Фото з соцмережі Олега Малюти

Співак Фагот розповів, як вперше пережив жах війни

Співак Олег Малюта, який відомий під псевдонімом "Фагот", розповів про те, як вперше пережив жах війни. 

З початку повномасштабного вторгнення артист приєднався до добровольчого батальйону "Реванш". Згодом у його складі співак допомагав звільняти від окупантів села на Київщині. 

"Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні. На Лук'янівці наші пацани зайняли позиції, але ворог почав вибивати. Ми приїхали на місце, в закривавлений окоп. Той момент сильно вразив... Адже із загиблим я ще зранку снідав, а ввечері його вже не стало", — поділився пережитим Олег Малюта в інтерв'ю виданню Gazeta.ua.

Співак зазначає, що не міг зрозуміти, як такі жахливі речі відбуваються у сучасному цивілізованому світі. Зараз обурює музиканта поведінка деяких країн щодо України.

"Наприклад, поляки, які зараз своїми протестами перекривають Україні кисень. Чесно, я тут себе сильно стримую, щоб не набажати їм того, що переживають українці", — сказав Малюта. 

Нагадаємо, наприкінці лютого співачка Ольга Полякова заявила, що ображена на свого колегу по сцені Олега Винника. Виявилось, що він не віддав їй свою частину коштів за рекламну кампанію на спільний кліп.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 08.03.2024 04:19